Klik PIC di bawah... 


INTRO : Masalah Dalam Kehidupan Pasangan..

MINYAK URUT DHAB SINAI

GEJALA YANG SELALU DIHADAPI OLEH LELAKI YANG DAH BERUMAH TANGGA DAN JUGAK YG ADA MASALAH KELE MAHAN TENAGA BATIN YANG MENGKUSUTKAN FIKIRAN??? SAYA ADA JAWAPAN NYA....


adakah anda megalami masalah lemah tenaga batin??? atau gagal untuk bertahan lama dalam satu permainan dengan yang tersayang???? atau megalami impoten??? zakar tidak kuat dan lemah???


KAJIAN SAINTIS: Kajian para saintis menunjukkan 60% wanita tidak mendapatkan kepuasan sexs sepenuhnya semasa bersetubuh akibat daripada kelemahan tanaga batin pihak lelaki yang gagal mecapai tahap ketegangan yang memuaskan dan gagal untuk bertahan lebih lama. Kekuatan dan kehebatan lelaki terletak pada keupayaan tenaga batinnya. Kebanyakan lelaki pada masa kini memang mampu melakukan hubungan seks tetapi adakah para isteri atau pun pasangan anda akan merasakan kepuasan seks jika hanya mampu melakukan hubungan seks dalam masa beberapa saat sahaja dan hanya sekali sahaja? Adakah isteri anda merasakan kepuasan dengan keupayaan zakar anda? Adakah zakar anda mampu bertahan lama? Adakah zakar anda lemah? tidak berfungsi? Adakah zakar anda tidak sekuat dulu ?
Kebanyakan lelaki pada masa kini memang mampu melakukan hubungan seks tetapi adakah para isteri atau pun pasangan anda akan merasakan kepuasan seks jika hanya mampu melakukan hubungan seks dalam masa beberapa saat sahaja dan hanya sekali sahaja? Adakah isteri anda merasakan kepuasan dengan keupayaan zakar anda? Adakah zakar anda mampu bertahan lama? Adakah zakar anda lemah? tidak berfungsi? Adakah zakar anda tidak sekuat dulu ?

Masalah seks Lelaki :

Penyakit Lemah Tenaga Batin (lelaki cepat inzal)

Mati pucuk (zakar tidak berfungsi langsung)

Lemah Syahwat (zakar tidak cukup tegang)
Penyakit Lemah Tenaga Batin 
LEMAH SYAHWAT: Mungkin disebabkan oto-otot zakar telah mengecut atau lemah. Ubat-ubat homeopati untuk menguatkan otot-otot supaya kembali normal. 
Lelaki yang lemah zakar alat kelaminnya kelihatan normal. Tetapi tetapi batang zakarnya tidak dapat menegang sehingga tidak dapat menembus ke dalam liang faraj waktu bersetubuh. Hal ini seterusnya boleh mengakibatkan gangguan jiwa. 

ADAKAH KETEGANGAN MENJADI MASALAH??? Soalan ini sering dikemukakan kepada Prof Nik Omar oleh lelaki yang mempunyai masalah ketegangan. Apakah ianya besar ?Jawapannya , Ya ! 
Sila soal diri anda sendiri, apakah anda dapat memberi kenikmatan seksual kepada pasangan anda, sekiranya zakar anda tidak tegang? Walaupun isteri anda tidak memberi apa-apa komen terhadap keupayaan seksual anda, tetapi dalam hati kecilnya, sememangnya mereka tidak puas melakukan sesual dengan anda. 


Maksudnya anda telah menghakiskan salah satu hukum Islam yang wajib terhadap isterinya iaitu kepuasan 'Nafkah Batin'. Memberi kepuasan seksual terhadap isteri anda adalah suatu fitrah alam suatu bentuk biologi manusia yang wajib ditunaikan.

Ya ! pastinya anda akan dapat memberi kepuasan maksimum kepada isteri anda jika ketegangan anda mencapai 100 % tegang ! Faraj Wanita telah dicipta dengan beribu, malah berjuta-juta saraf kecil yang mengelilingi dinding dalam dan luar faraj dan sekali gus akan merasa kenikmatan yang tidak terhingga bila mengadakan hubungan batin bilamana zakar mengesel saraf-saraf ini.Anda merasa rendah diri dengan saiz zakar terhadap pasangan anda?

Atau anda menghadapi masalah pancut awal?

Mampukah anda memuaskan pasangan anda hingga mencapai multi orgasme? Bukan hanya sekali klimaks akan tetapi berkali-kali?

Apakah anda menghadapi masalah ereksi?SETIAP MASAALAH ADA PENAWARNYA JANGAN BIAR KAN HIDUP DISELUBUNGI KELEMAHAN.............ADAKAH ANDA ALAMI MASALAH SEPERTI DI BAWAH?


✘ Baru mendayung 2 minit dengan laju tanpa henti, anda sudah rasa ingin klimaks.

✘ Rasa kurang tertarik untuk melakukan seks bersama isteri.

✘ Zakar menegang tapi agak lentur, tidak terpacak keras.

✘ Nikmat klimaks yang sedikit, tidak terasa pada seluruh badan dengan hebat.

✘ Baru mendayung dalam 1 posisi, zakar telah rasa nyilu ingin klimaks.

✘ Isteri anda jarang-jarang atau tidak pernah klimaks semasa anda mendayung.

✘ Anda sedikit pun tidak mampu mengawal waktu klimaks anda.

✘ Isteri anda baru saja gosok laju sedikit zakar anda, anda dah rasa ingin klimaks.

✘ Lepas klimaks, zakar terus layu tidak bermaya.

Cepat cepat cepat. ....jangan menunggu lagi...
Pm sekarang !!!