GEL GAMBIR JANTAN


APAKAH GEL GAMBIR JANTAN?

Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) adalah produk yang diformulasi dari bahan organik terpilih dari Malaysia, Indonesia, Arab Saudi, India, Afrika. Bahan-bahan terpilih ini diproses menggunakan teknik pengilangan moden di Malaysia  mengikut garis Good Manufacturing Practices (GMP), Halal, Bersih dan Selamat malah lulus KKM.

KANDUNGAN PRODUK GEL GAMBIR JANTAN

Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) adalah gel yang dihasilkan 100% bahan organik terbaik dan terpilih antaranya Uncaria Gambir, Sandalwood, Virgin Coconut Oil, Spearmint, Papermint, Aloe Vera dan Jojoba Oil.
Jika anda lihat semua produk untuk menghasilkan Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) ini adalah dari bahan organik. Ia tidak dicampur dengan sebarang bahan kimia berbahaya ataupun dadah terlarang!
Ia selamat, bersih, halal dan tanpa kesan sampingan.

Adakah Gel Gambir Jantan sama dengan Gambir Sarawak?

Anda jangan TERKELIRU! Gel Gambir Jantan 100% berbeza dengan Gambir Sarawak. Gambir Sarawak hanyalah getah pokok yang dipotong nipis. Ia banyak dijual dalam bentuk kepingan kecil ataupun dibotolkan.
Untuk menggunakan gambir sarawak, anda perlu bancuh getah tersebut dengan air, kemudian baru disapu di alat sulit lelaki. Jika salah bancuhan, pengguna atau pasangan akan berasa panas apabila bersama dan simptom sampingan boleh terjadi kepada pengguna di mana kulit alat sulit boleh melecet atau mengelupas. Ia sangat berisiko jika kerap diguna.

Gel Gambir Jantan ni halal dan daftar KKM tak?

Produk ini telah didaftar dan lulus KKM dengan nombor pendaftaran NOT150502642K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM.
Kami tidak sesekali menjual produk yang boleh membahayakan pengguna melalui produk yang tidak selamat dan mengandungi kesan sampingan! Sebab itulah kami melalui proses RnD selama bertahun untuk hasilkan produk 100% organik, bebas bahan kimia berbahaya atau dadah terlarang tanpa kesan sampingan yang mudaratkan kesihatan pengguna!

CARA PENGGUNAAN GEL GAMBIR JANTAN

 

 1. Picit sedikit gel di tangan.
2. Sapu rata gel kat kepala anu dan area yang anda rasa geli dan ngilu selama 1 minit.
3. Biarkan gel meresap selama 30 minit.
4. Selepas itu boleh bersama pasangan.
- Respond pengguna yang ikut aturan pengguna di atas mampu bertahan 20 minit hingga 60 minit.

 

 

TESTIMONIALS

Apa Kata Mereka Yang Telah Menggunakan Gel Gambir Jantan


PEMBELIAN

Kami Juga Menerima Pembelian Menggunakan Kad Kredit, Kad Debit & FPX Payment

Jangan Tunggu Lagi Demi Kebahagiaan Rumah Tangga Anda. Dapatkan GEL GAMBIR JANTAN Sekarang!

kepuasan
Harga Biasa RM80
 Harga Promosi hanya 1 Kotak RM70
(Jimat RM10)
Termasuk Poslaju ke Seluruh Malaysia
CARA PEMBELIAN
SMS/Whatsapp GGJ ke 013-9109445